Tänään on sunnuntai, 28. marraskuuta        > Yhteistyökumppanit
> Etusivu
> Kamaritoiminta
> Yhteistyökumppanit
> Yhteystiedot
> Hallitus
> Kiinnostaako jäsenyys?
> Palkinnot
> Linkkejä


Kankaanpään Nuorkauppakamari ry.
PL 43
38700 KANKAANPÄÄ

Kankaanpään Nuorkauppakamari ry. yhteistyökumppanit

 

 

Esan Levykaluste

Keittiöt ja muut kiintokalusteet puusepäntyönä. Esan Levykaluste on kankaanpääläinen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia keittiökalusteita mittatilaustyönä lähes 40 vuoden kokemuksella. Kattavat kalustenäyttelyt ja keittiömyymälät sijaitsevat Tampereen Lielahdessa ja Niinisalossa tehtaan yhteydessä.

Tutustu lisää:

 

Instagram: https://www.instagram.com/esanlevykaluste/

Facebook: https://www.facebook.com/esanlevykaluste

Nettisivut: www.esanlevykaluste.fi/

Sisältömarkkinointia: www.iltalehti.fi/esanlevykaluste

 


 

S-market Kankaanpää

Etsitkö helppoa ja nopeaa ostospaikkaa, jossa on aina edulliset hinnat ja juuri sinulle sopivimmat valikoimat?

S-market Kankaanpään tilavista ja valoisista myymälöistä löydät helposti etsimäsi tuotteet niin arkeen kuin juhlaan. Laajat tuoretuotevalikoimat palvelevat joka päivä houkutellen monipuoliseen ja herkulliseen ruuanlaittoon. Paikalliseen kysyntään vastaamme juuri sinulle suunnitelluille valikoimilla.

Pitkillä aukioloajoilla haluamme tarjota paikkakuntasi parasta palvelua!

 

Tutustu lisää:

Facebook: https://www.facebook.com/smarketkankaanpaa

S-kanava: https://www.s-kanava.fi/web/satakunta/toimipaikka/s-market-kankaanpaa/697950962

Foodie: https://www.foodie.fi/products 

 


 

 

Kankaanpään kaupunki

Taidekaupungin sydän sykkii kulttuurille, luonnolle ja iloisille torikohtaamisille. Pieni ei kerro koko tarinaa. Pienistä syntyy isoja. Me uskomme, että onnellisen elämän eväät on mahdollista leipoa meillä. Kankaanpäässä voit rakentaa itsellesi sopiva arjen – juhlankin. Kokeile, tunnustele, ihastu ja rakastu.

Meille kaupunkilaisten hyvinvointi on sydämen asia. Haluamme mahdollistaa monin tavoin liikkumisen edistämisen. Meiltä löytyy palveluita, harrastusmahdollisuuksia, asumisen ja koulutuksen vaihtoehtoja, työpaikkoja ja kaikkea, mitä tarvitset mutkattomaan ja laadukkaaseen elämään. Ylpeydenaiheitamme ovat mm. Niinisalon varuskunta, Kankaanpään taidekoulu, Kuntoutuskeskus Kankaanpää, Kirkkokallion teollisuuspuisto, Pesämäen moottoriurheilukeskus sekä tietysti aktiiviset kankaanpääläiset, jotka tekevät paikkakunnastamme vireän ja tapahtumarikkaan. Kankaanpäässä on helppo lähteä mukaan yhteiseen tekemiseen!

 

Tutustu lisää:

Nettisivut: https://www.kankaanpaa.fi/

Facebook: https://www.facebook.com/kankaanpaakaupunki

Instagram: https://www.instagram.com/kankaanpaankaupunki/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCF-a7fizln3I_ghfyODEFNA

 

 


 

 

Kankaanpään Oma Säästöpankki

Tervetuloa Kankaanpään Oma Säästöpankkiin, tyytyväisten asiakkaiden pankkiin.

Olemme läsnä arjessasi kaikissa pankkiasioissa ja haluamme tuoda palvelumme lähelle sinua. Suomen suurimpana säästöpankkina palvelemme 32 konttorissa ja kattavien digitaalisten kanavien kautta ympäri Suomea. Asiakkaanamme asioit omassa pankissasi siten kuin sinulle parhaiten sopii: kellon ympäri verkossa, sijainnistasi riippumatta mobiilissa ja perinteisesti paikan päällä omassa konttorissasi. Haluamme tarjota paikkakunnan parasta palvelua, olla lähellä ja läsnä. Haluamme myös, että palvelumme on yhtä hyvää niin digitaalisesti kuin konttoreissa.

 

Tutustu lisää: